Dingen om te doen in Dahab

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is Egypte een veilig land. Vooral Dahab is een van de vriendelijkste en meest gastvrije plekken op aarde.

1. Zet een snorkelmasker op en spring in het water bij Lighthouse of Eel Garden – de riffen zijn geweldig! U hoeft geen boot te nemen of ver weg te zwemmen.

2. Ga naar de Friday Market en geniet van wat zelfgemaakte internationale gerechten.

3. Neem een ​​kijkje in de onderwaterwereld en boek een Scuba-diving-reis, ja? Doe dan je PADI Open Water in Dahab. Je zult het nergens anders ter wereld veel goedkoper of mooier vinden!

4. Ervaren duiker? Ga op een nachtduik met en verken het fluorescerende nachtleven onder water. Als je wat meer tijd hebt, kun je ook op liveaboard duiksafari gaan!

5. Aai de zwerfdieren. Dahab zou niet hetzelfde zijn zonder zijn katten en honden. Ze zijn vriendelijk en doen je geen pijn. Integendeel, ze houden van knuffelen!

6. Breng een fles wijn en bekijk de zonsondergang in de Laguna.

7. Zie eindelijk de wereldberoemde Blue Hole zelf. Je mag deze wereldberoemde site niet missen.

8. Probeer Freediving terwijl je daar bent. Dahab is een van de meest populaire plaatsen voor Freediving (vooral de Blue Hole), dankzij het gebrek aan stroming en bereikbaarheid vanaf de kust.