Vervoer naar Dahab

Vluchten
Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om rechtstreeks naar Sharm El Sheikh te vliegen dan in de afgelopen jaren, omdat steeds meer luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties vluchten plannen naarmate Egypte als bestemming steeds populairder wordt.
Sharm el Sheikh is nog steeds de meest populaire luchthaven van bestemming met honderden Europese vluchten die elke week aankomen, op slechts 100 km rijden via de spectaculaire bergpas, kunt u binnen een paar uur uit het vliegtuig en uw hotel in Dahab binnenkomen.

Vervoer naar Dahab vanuit Taba
De luchthaven van Taba wordt nu een andere favoriete favoriet met veel meer vluchten die elke week aankomen. Deze oude militaire luchthaven in de richting van de Israëlische grens ligt iets verder weg, maar kan een snelle aankomst of vertrek zonder gedoe bieden, omdat veel mensen het nog moeten ontdekken. Poseidon kan een taxi-transfer voor u regelen. De reis van Taba naar Dahab duurt ongeveer 2 uur.

Vervoer naar Dahab vanuit Caïro
Wanneer u naar Caïro vliegt, kunt u vervolgens een binnenlandse vlucht nemen met Egypt Air naar Sharm El Sheikh, gevolgd door een lokale bus of Poseidon-taxi naar Dahab. De andere optie is om een ​​lokale bus van Caïro naar Dahab te krijgen die ongeveer 12 uur duurt. De nachtbusoptie is een favoriet onder backpackers.